Reprezentanții Asociatiei CONFEUROPA CONSUMATORI participă la a doua sesiune a Proiectului PEPPI

Reprezentanții Asociatiei CONFEUROPA CONSUMATORI  participă la a doua sesiune a Proiectului PEPPI-RO – WEBINAR din 18 ianuarie 2023 –  Cadrul juridic pentru consilierea privind datorii în Germania, Franța, Irlanda și Olanda.

Obiectivul intalnirii organizate pe platforma Zoom este de a primi informatii de la experti privind Cadrul legal pentru desfășurarea consilierii în materie de datorii  în UE

Experții locali vor prezenta temeiul legal și experiențe în Germania, Franța, Irlanda și Țările de Jos

Confeuropa Consumatori participa la acest webinar  pentru imbunatirea cunostintele din experintele prezentate de catre Expertii membrilor UE cat si punerea in aplicare a tuturor informatiilor catre consumatori.

Asociațiile de consumatori au scopul de a proteja drepturile membrilor lor sau ale consumatorilor în general și au dreptul să desfășoare activități în beneficiul consumatorilor. Aceste activități includ furnizarea de informații, recomandări și sfaturi cu privire la diverse produse și servicii.

O soluție pentru viitor pentru a dezvolta activități în cadrul asociațiilor de consumatori este înființarea de Centre pentru Consumatori care să ofere consiliere în materie de datorii.

Organizator si coordonator proiect

ECDN, c/o Maison des Associations International, Boite 11, Rue Washington 40,1050 Bruxelles, Belgia https://ecdn.eu/